You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli hava oluşturur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Elan güçlü konutlarda yahut aksiyonyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını temin etmek üzere takkadak bir küme yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate hileınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapsı, yangın kapısı isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın cenahı aralık yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna tuzakınması kolaylaşır ve daha aşkın beis vermesi önlenir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en uygun fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page